Iedereen in topvorm met Herbalife

Wilt u ook wat afvallen, strak en gezond blijven of u fit en jong voelen? Met een breed scala aan producten helpt Herbalife u bij het bereiken van uw doelen. Zowel van binnen met onze shakes en supplementen, als van buiten met de huid- en haarverzorgingsproducten. Wist u dat de Herbalife producten ook worden ingezet door voetballers (bij Ajax en PSV), Jacco Verhaeren (zwemcoach) en Taeke Taekema (oud-international, hockey).

Gewichtsbeheersing - Wilt u afvallen of juist aankomen?

Als u gezond en blijvend wilt afvallen, is het belangrijk om uw calorie-inname te beperken. Tegelijkertijd is het essentieel om wel alle noodzakelijke voedingsstoffen binnen te krijgen. Zo vermijdt u het beruchte jojo-effect. De gewichtsbeheersingslijn is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek om u op effectieve wijze te helpen bij het beheersen van uw gewicht.

Aan de basis van afvallen met Herbalife staan de speciaal ontwikkelde shakes. Hiermee vervangt u gemakkelijk en smakelijk uw ontbijt en/of lunch. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en kunt ook nog eens variëren in de bereiding waardoor de shakes niet snel zullen vervelen.

Trek in iets lekkers of hebt u gewoon honger? Herbalife heeft een uitgebreid assortiment proteïnerijke snacks en supplementen ontwikkeld. Deze helpen u om het programma vol te houden en zo min mogelijk het gevoel te hebben dat u een dieet volgt. Voor het complete assortiment neemt u contact op met Herbalife Wilma de Ruijter in Hengelo.

Energie en fitness – Verbeter uw sportieve prestaties

Wilt u het beste uit uzelf halen? De Herbalife sportprestatieproducten voorzien uw lichaam van de nodige brandstof en extra vitamines en mineralen. Zo kunt u op hoger niveau trainen en herstelt u sneller. Herbalife24 is de eerste 24-uurs sportvoedingslijn. Hiertoe behoren onder andere supplementen, energiedrank en sportdrank. Wilt u meer weten over de producten? Bel 074 – 278 34 57 of stuur een bericht.

Doelgerichte voedingssupplementen - Blijf gezond en fit

Wanneer u uw doel hebt behaald, wilt u natuurlijk dat het resultaat blijvend is. Met de gerichte voedingsondersteuning van Herbalife blijft u op de top van uw gezondheid. Zo hebben we bijvoorbeeld producten die u helpen om optimaal van uw nachtrust te profiteren. En visoliecapsules ter aanvulling van het westerse dieet waarin vrijwel iedereen te weinig vette vis eet. Ook wanneer u een druk en veeleisend leven leidt, ondersteunt Herbalife uw lichaam om hier beter mee om te kunnen gaan.

Persoonlijke verzorging – Wees uw stralende zelf

Ook aan de buitenkant kunt u uw lichaam helpen om fris en fit voor de dag te komen. De persoonlijke verzorgingslijn van Herbalife bestaat uit alle dagelijkse reinigings- en vochtinbrengende producten die uw huid nodig heeft. Aangevuld met collageenversterkers, scrubs, glansversterkende shampoos en meer. Zo voelt u zich niet alleen top maar ziet u er ook op uw best uit.

Voor prijzen, bestellen of meer informatie

Neem direct contact op