Lees hier de laatste blog van Herbalife Wilma de Ruijter uit Hengelo

 • 21/11/2020
  De waarde van je fit en gezond voelen

  We hebben het allemaal ontzettend druk. We rennen van hot naar her, balanceren tussen werk en privé en we vergeten daarbij regelmatig hoe belangrijk het is om aandacht voor onszelf en voor ons eigen lichaam te hebben. We staan er veel te weinig bij stil dat een goede gezondheid en je fit voelen eigenlijk ons meest waardevolle bezit is, dat we moeten koesteren. Want als we ons fit en gezond voelen, kunnen we de wereld aan en zijn we niet al uitgeput voordat de dag goed en wel begonnen is.

  Lees meer
 • Haarverzorging
  21/10/2020
  Ook zelfverzorging is belangrijk

  Om je gezond en fit te voelen, moet je goed voor jezelf zorgen en is het belangrijk om zowel uitgebalanceerd te eten, als voldoende te bewegen. Je kunt hier in andere blogs op deze website uitgebreid over lezen. Als je eenmaal voor jezelf hebt besloten dat je het in het leven ten aanzien van jezelf anders gaat doen en als je hiervoor een plan met haalbare doelen hebt opgesteld waarbij je jezelf op nummer één hebt gezet, zul je merken dat je al snel lekkerder in je vel komt te zitten. Wat meteen ook weer een mooie stimulans is om door te gaan.

  Lees meer
 • 21/09/2020
  Voeding en beweging

  Wil je lekker in je vel zitten en je fit en gezond voelen, dan is een uitgebalanceerd dieet met de juiste voedingsstoffen enorm belangrijk. Maar niet alleen gezond eten helpt, ook sporten en bewegen zorgen ervoor dat je je een stuk gezonder voelt. Om lekker te kunnen bewegen, is het dan wel weer belangrijk om je eetpatroon, en dan vooral de tijdstippen waarop je iets eet of drinkt, aan te passen aan je activiteit. Ben je iemand die stevig sport, dan heb je meer nodig dan iemand die alleen recreatief beweegt, maar voor iedereen geldt dat een juiste voeding op het juiste moment, zorgt voor betere sportprestaties. Ook is het goed voor het energieniveau en gaat het herstel na inspanning sneller.

  Lees meer