Gezond afvallen onder begeleiding in Hengelo

Kamp je met gewichtsproblemen of wil je je lekkerder in je vel voelen? Met hulp van gewichtsconsulent en voedingscoach Wilma de Ruijter kun je dat gestructureerd en op positieve wijze aanpakken. Aan de hand van een uitgebalanceerd voedingspatroon op basis van het Herbalife concept begeleidt Wilma je naar een gezondere en actievere levensstijl. Daarbij wordt uitgegaan van je eigen kracht en de zaken die jij belangrijk vindt. Op die manier kan voeding en gewichtsbeheersing je helpen bij het aanpakken van zowel overgewicht, ondergewicht als het verbeteren van je sportprestaties.


Balans in voeding en gewichtsbeheersing


Een ongezond voedingspatroon waarbij je een tekort aan belangrijke vitaminen en mineralen binnenkrijgt, kan zorgen dat je leven aardig uit balans raakt. Niet alleen kunnen er zo ongemerkt wat meer kilo’s bijkomen - of juist minder -, het kan ook leiden tot een stuk minder energie waardoor je vaak geen zin hebt om op te staan of aan je werk te beginnen. En misschien schiet het sporten er ook wel bij in, terwijl je juist je zinnen had gezet op meer bewegen of bepaalde fysieke uitdagingen. Dat heeft vervolgens allemaal weer invloed op je stemming, fysieke gezondheid, je baan en je gezin. De begeleiding van een Herbalife gewichtsconsulent kan je dan helpen weer op het goede pad te komen door gezond afvallen en gezond eten.


Afvallen met het Herbalife eet- en sportprogramma


Herbalife Wilma de Ruijter in Hengelo biedt je graag persoonlijk advies en kan een gratis FitCheck voor je uitvoeren. Naast hulp bij het opstellen van een persoonlijk voedingsprogramma en tussentijdse begeleiding, kun je ook deelnemen aan de Herbalife FitClub in Hengelo waar je onder begeleiding samen met anderen op een gezellige manier sport en werkt aan meer energie. Wil je aan de slag met jezelf en wil je graag meer weten? Neem dan met Wilma contact op voor een intake met vrijblijvend persoonlijk advies.