Iedereen in topvorm met Herbalife

Wilt u ook wat kilo's afvallen, strak en gezond blijven of u fit en jong voelen? Met een breed scala aan producten helpt Herbalife u bij het bereiken van uw doelen. Zowel vanbinnen met onze shakes en supplementen, als vanbuiten met de huid- en haarverzorgingsproducten. Wist u dat de Herbalife-producten ook worden ingezet door voetballers (bij Ajax en PSV), Jacco Verhaeren (zwemcoach) en Taeke Taekema (oud-international, hockey).

contact

Gewichtsbeheersing - Wilt u afvallen of juist aankomen?

Als u gezond en blijvend wilt afvallen, is het belangrijk om uw calorie-inname te beperken. Tegelijkertijd is het essentieel om wel alle noodzakelijke voedingsstoffen binnen te krijgen. Zo vermijdt u het beruchte jojo-effect. De gewichtsbeheersingslijn is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek om u op effectieve wijze te helpen bij het beheersen van uw gewicht.

Aan de basis van afvallen met Herbalife staan de speciaal ontwikkelde shakes. Hiermee vervangt u gemakkelijk en smakelijk uw ontbijt en/of lunch. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lekkere smaken en u kunt ook nog eens variëren in de bereiding waardoor de shakes niet snel zullen vervelen.


Trek in iets lekkers of hebt u gewoon honger? Herbalife heeft een uitgebreid assortiment proteïnerijke snacks en supplementen ontwikkeld. Deze helpen u om het programma vol te houden en zorgen ervoor dat u zo min mogelijk het gevoel hebt dat u een dieet volgt. Voor het complete assortiment neemt u contact op met Herbalife Wilma de Ruijter in Hengelo.

Energie en fitness – Verbeter uw sportieve prestaties

Wilt u het beste uit uzelf halen? De Herbalife sportprestatieproducten voorzien uw lichaam van de nodige brandstof en extra vitamines en mineralen. Zo kunt u op hoger niveau trainen en herstelt u sneller. Herbalife24 is de eerste 24/7 sportvoedingslijn. Hiertoe behoren onder andere supplementen, energiedranken en sportdranken. Wilt u meer weten over de producten? Bel 074 - 278 34 57 of stuur een mail.

Doelgerichte voedingssupplementen - Blijf gezond en fit

Wanneer u uw doel hebt behaald, wilt u natuurlijk dat het resultaat blijvend is. Met de gerichte voedingsondersteuning van Herbalife blijft u op de top van uw gezondheid. Zo hebben we bijvoorbeeld producten die u helpen om optimaal van uw nachtrust te profiteren. Daarnaast beschikken we over visoliecapsules ter aanvulling van het westerse dieet waarin vrijwel iedereen te weinig vette vis eet. Ook wanneer u een druk en veeleisend leven leidt, ondersteunt Herbalife uw lichaam om hier beter mee om te kunnen gaan.

Persoonlijke verzorging – Wees uw stralende zelf

Ook aan de buitenkant kunt u uw lichaam helpen om fris en fit voor de dag te komen. De persoonlijke verzorgingslijn van Herbalife bestaat uit alle dagelijkse reinigende en vochtinbrengende producten die uw huid nodig heeft. Aangevuld met collageenversterkers, scrubs, glansversterkende shampoos en meer. Zo voelt u zich niet alleen top, maar ziet u er ook op uw best uit.

Voor prijzen, bestellen of meer informatie